Geen items!
Bankstel 15270 Enjoy W.Schillig
Breedte:
277 x 182 cm
Diepte:
119 cm
Hoogte:
84 cm
Prijs:
€ 1.847,00
Bestellen
Garantie: 3 jaar
In Showroom
 • In 100 kleuren
 • Stof of rundleder
 • Diverse afmetingen
 • Inclusief rugverstelling
 
Extra opties
 • Verstelbare hoofdsteunen
 • Verstelbare armleuningen

 

Design W.Schillig

W. Schillig werd opgericht in 1949, en is begonnen als een kleine mandenmakerij, gevestigd in Ebersdorf Opper-Franken (Duitsland). Van daaruit is het bedrijf uitgegroeid tot een van de wereldwijde spelers in de meubelbranche en is het een van de belangrijkste meubelproducenten van bankstellen in Europa.

 

Met meer dan 1300 medewerkers op vier verschillende locaties worden er gemiddeld 400 bankstellen geproduceerd per dag. 

U kunt kiezen uit meer dan 100 moderne kleuren leer of stof.  

Dit product staat in onze showroom

Kom dit product bekijken in onze meubel showroom van maar liefst 15.000m2 in Ter Aar. Vraag onze adviseurs naar de verschillende mogelijkheden en uitvoeringen waarin dit product verkrijgbaar is. Interieuradvies nodig? Wij geven u graag advies!

100% garantie op de gehele collectie

Wij bieden u maar liefst 100% garantie op de gehele collectie (met uitzondering van de producten uit onze meubeloutlet). Dat houdt in dat tijdens de garantie periode alle kosten van reparatie, vervanging met inbegrip van vracht- en voorrijkosten geheel voor onze rekening komen. Zitmaxx Wonen is CBW erkend en aangesloten bij Stichting Webshop keurmerk.


Waar hebben anderen naar gegeken?

 • Longchair 15270 Enj ...
 • Bank 15270 Enjoy W. ...
 • Bankstel 15270 Enjo ...
 • Hoekbank 15270 Enjo ...
 • Bank longchair 1527 ...

Meer mogelijkheden

Voor dit product kunt u bij ons de keuze maken uit veel verschillende materialen en kleuren. De materialen die u kunt kiezen in onze stof collectie zijn o.a. Polyester, Katoen, Linnen, Viscose, Wol, Acryl, Polyamide, Polypropyleen, Polyacryl, Cashmir, Polyethyleen of combinaties hiervan. Al onze stoffen zijn vet en vuilwerend (Teflon) behandelbaar. Onze leder collectie bestaat o.a. uit de volgende ledersoorten; Vol-aniline leder, Semi-aniline leder, Gedekverfd leder, Nubuck leder, Old Saddle leder, Wax en/of geolied leder, Pilotenleder en Microleder. Al onze basis leder soorten zijn standaard voorzien van een gepigmenteerde, niet doorzichtige finishlaag, waardoor de natuurlijke oneffenheden in de huid minder/niet opvallen. Deze beschermlaag biedt extra bescherming, waardoor dit type leder zeer praktisch in gebruik is. Bij de diverse materiaal soorten kan een meerprijs worden gerekend i.v.m. de duurdere grondstof prijzen. Dit wil niet zeggen dat het desbetreffende materiaal een hogere kleurechtheid heeft of meer slijtvast is. Voor meer meer informatie kunt u terecht bij een van onze adviseurs via 0172-609060 / <a href="mailto:verkoop@zitmaxx.eu">verkoop@zitmaxx.eu</a> of in de showroom in Ter Aar. De weergegeven kleuren kunnen door middel van het inscannen of de weergave instellingen van uw beeldscherm afwijken van de werkelijke kleur staal. Het is mogelijk om de originele kleur staal te bekijken in onze woonwinkel.